آ
-
آزادی، رضا
تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
-
آزادی، رضا
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
-
آزادی گنبد، رضا
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
-
آزادی گنبد، رضا
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
ا
-
احمدیوسفی، مهدی
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
-
امیرجان، محمد
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
امیری نژاد، مهدیه
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
ب
-
برجی پور، بیژن
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
-
بهادری، فرزانه
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
پ
-
پارسا، فاطمه
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
ج
-
جهانگیرزاده خیاوی، شاهین
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
-
جهانگیرزاده خیاوی، شاهین
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
چ
-
چراغی، کلثوم
تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
ر
-
رجبی پور، زهرا
تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
-
رمزی، سمر
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
-
رمزی، سمر
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
-
روفی گری حقیقت، شیوا
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
-
روفی گری حقیقت، شیوا
بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
-
روفی گری حقیقت، شیوا
تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
س
-
سراجی، علی
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
ش
-
شیرینفکر، احمد
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
-
شکرگزار، احمدتقی
بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
ص
-
صادقی، سید مصطفی
تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
-
صفائی چائی کار، صنم
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
-
صفائی چائی کار، صنم
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
-
صلواتیان، سید بابک
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
ط
-
طالبی، علی
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
ع
-
عابدینی، فاطمه
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
ف
-
فاطمی چوکامی، علی
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
-
فلاحتگر، مینا
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
ک
-
کهنه، احسان
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
-
کهنه، احسان
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
م
-
متولی جلالی، مریم السادات
بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
-
مجد سلیمی، کوروش
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
-
مجد سلیمی، کوروش
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
مهدی رودی، مجید
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
ن
-
نصیری، نگین
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد